Вхiд на сайт
Авторизацiя

Екзотичні птахи стали живою прикрасою зимового Ужа (ФОТО)

Екзотичні птахи стали живою прикрасою зимового Ужа  (ФОТО)

В Ужгороді оселилися екзотичні птахи. На цей раз живою "прикрасою" зимового Ужа стали баклани. Поки є шість бакланів в Ужгороді. Пернаті полохливі - людей до себе не підпускають.
Слід зазначити, що першими в обласному центрі Закарпаття оселилися чайки, слідом за ними - качки. Бувають тут також чаплі, переважно сірі, дикі гуси, ну і улюбленці закарпатців - красені лебеді, які стали окрасою міста.
Баклани вдвічі більші качок, але дуже граціозні і стрункі. Вони мають великий розмах крил, можуть підніматися в повітря прямо з-під води.
Живуть птахи на водоймах - на морях, річках і озерах у багатьох країнах світу, але їх батьківщиною є Північна Америка. У нашій країні цих птахів можна найчастіше побачити на Дунаї, Дніпрі та Дністрі. У нашій країні найчастіше побачити бакланів можна на Дунаї, Дніпрі, Дністрі.

Екзотичні птахи стали живою прикрасою зимового Ужа  (ФОТО)
Екзотичні птахи стали живою прикрасою зимового Ужа  (ФОТО)

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: