Вхiд на сайт
Авторизацiя

Плани ужгородських комунальників на сьогодні, 17 січня

Сьогодні в обласному центрі Закарпаття вирізають дерева, прочищають зливову каналізацію і розчищають пішохідні зони на набережній.

Плани ужгородських комунальників на сьогодні, 17 січня


Як повідомляють у міській раді, працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді відновлюють мережі вуличного освітлення на вулицях Гвардійській, Університетській, Говорова, Донського, площі Егана.

«УжАгромікс» продовжує вирізати дерева на вулиці Електрозаводській, рух транспорту там обмежено, прохання до водіїв бути уважними.

Працівники КП КШЕП та фірми «АВЕ-Ужгород» і далі прочищають вуличну зливову каналізацію, підсипають тротуари та автобусні зупинки. Крім того, на Православній набережній комунальники за допомогою грейдера розчищають пішохідні зони. Вночі вулиці міста підсипали комбіновані дорожні машини.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: