Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна ДТП на Закарпатті: чоловіка викинуло з автівки, він загинув на місці події

На Тячівщині трагічна аварія забрала життя людини. 44-річний закарпатець не впорався з керуванням та в’їхав у бетонну огорожу.

Смертельна ДТП на Закарпатті: чоловіка викинуло з автівки, він загинув на місці події


Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 16 січня, на службу «102» надійшло повідомлення про ДТП в селі Бедевля Тячівського району. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій «Citroen C3», 44-річний мешканець села Біловарці не впорався з керуванням та в’їхав у бетонну огорожу. Внаслідок зіткнення чоловіка викинуло з автомобіля і він загинув на місці події.

За попередньою інформацією ДТП трапилася через погані погодні умови, а саме сильну ожеледь. Також проводиться експертиза на визначення присутності алкоголю в крові водія.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.






Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: