Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль повідомляє про розблокування дороги до шести високогірних сіл на Воловеччині

У неділю (15.01) до 23-ї години заблоковану півметровим шаром мокрого снігу дорогу до шести високогірних сіл у Воловецькому районі вдалося розчистити за допомогою важкої гусеничної техніки.

Москаль повідомляє про розблокування дороги до шести високогірних сіл на Воловеччині


– Проїзд від Жденієва і вище забезпечений, хоч поки що й залишається ускладненим, – зазначає Геннадій Москаль. – Жодних надзвичайних ситуацій у селах, до яких із суботи не було проїзду, не сталося.

Ремонтні бригади електриків продовжують усувати аварії на лініях електропередач.

Станом на 10.30 понеділка (16.01) по області залишаються частково без світла вісім населених пунктів. До кінця дня енергопостачання має бути відновлене.

Автомобільний рух по основних трасах Закарпаття (в тому числі через чотири перевали) здійснюється в нормальному режимі. До деяких високогірних сіл проїзд ускладнений, на розчистці та підсипці доріг продовжує працювати автодорожна техніка.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: