Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ціни на деякі ліки в Україні завищені в 14 разів порівняно з референтними країнами

Ціни на деякі ліки в Україні завищені в 14 разів порівняно з референтними країнами


Український фармринок давно потребував реформи ціноутворення. В рази завищені ціни на лікарські препарати в країні змушують українців купувати їх за кордоном, пише в своїй статті для DT.UA Юлія Самаєва.

"За даними організації "Пацієнти України", українці часто змушені їздити за кордон, щоб купити там ліки для себе або своїх родичів, тому що там вони дешевші в рази. Із проаналізованих організацією 97 медпрепаратів третина (28,9%) продається в Україні дорожче, ніж в інших європейських країнах", - вказує вона.

"Понад те, на деякі ліки ціни в нашій країні завищено в 14 (!) разів порівняно з референтними країнами. І треба віддати належне уряду, який усе-таки зважився на реформу системи ціноутворення на фармринку", - йдеться в статті.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: