Вхiд на сайт
Авторизацiя

Захоплюючий спорт: відчайдухи випробовують нові зимові розваги на Ужі (ФОТО)

Днями в мережі Фейсбук оприлюднили світлини з екстремалом, який намагався випробувати можливість сноукайтингу на Ужі. Відповідні фото розмістив на своїй сторінці ужгородець Олександр Герешко.
Захоплюючий спорт: відчайдухи випробовують нові зимові розваги на Ужі (ФОТО)
"Що тільки не бачив на набережній. Лелек, цапель, бобрів, баклана, лисицю. Днями навіть білого ведмедя.
А от сьогодні налаштувався на великий сніг. Він був. Разом з ним вітер. А разом з вітром... сноукайтінг.
Хлопець намагався проїхатись на лижах під крилом. Метри три проїхав. Вітер підкачав.
Не мій то транспорт, подумав я. Та поїхав далі на своєму.
А от перехожі зупинялися. Гарно. Фарби на білому полі. Зима." - підписав світлини автор

Захоплюючий спорт: відчайдухи випробовують нові зимові розваги на Ужі (ФОТО)

Варто зазначити, що тисячі людей у ​​всьому світі вже відкрили для себе цей захоплюючий спорт. Найзапекліші підкорюють з кайтом полюса і вершини, більшість же просто насолоджується процесом управління кайтом, швидкістю, легкістю і гармонійністю, катаючись і розвиваючи свої фізичні можливості. Діти, студенти, пенсіонери і бізнесмени намагаються сноукайтинг - обмежень просто немає.
Для повноцінних занять сноукайтингу потрібно вітер швидкістю від 3 м / с до 15 м / с і достатню відкритий простір з поверхнею по якій можна ковзати.

По суті сноукайтинг - це можливість пересування на лижах, сноуборді, ковзанах або айсбаггі (це візок з ковзанами для льоду), використовуючи тягу повітряного змія. Найчастіше використовуються саме традиційні гірські лижі або сноуборд. Можна їздити взад-вперед по завмерлим водойм, по плоскогір'я, по полях, покритим снігом, до самого горизонту без особливої ​​мети (фрірайд / freeride) або ганятися за горизонт, поставивши перед собою чітку кінцеву мету подорожі (сноукайт марафон). Ну і, звичайно, грішно не використати таке природне прагнення польоту кайта в небо і не спокуситися політати за компанію разом з ним, походу виконавши якийсь хитромудрий пірует (фристайл / freestyle)

Таким чином, зовні заняття запуску змія зараз істотно змінилося, перетворившись в серйозний вид спорту і тим самим придбавши гідний і цілком закінчений самостійний сенс.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: