Вхiд на сайт
Авторизацiя

Глава "Укравтодору" наполягає на впровадженні плати за проїзд вантажівок трасами

Глава "Укравтодору" наполягає на впровадженні плати за проїзд вантажівок трасами


Виконувач обов'язків голови "Укравтодору" Славомир Новак виступає за введення плати за проїзд українських великовагових транспортних засобів дорогами країни. Про це Новак заявив в інтерв'ю виданню "Фокус".

"Я сперечаюся з бюджетним комітетом ВРУ щодо необхідності запровадження оплати для вантажного транспорту починаючи з першої нашої зустрічі. Дороги руйнують саме вантажівки. До того ж бізнес з кожної поїздки отримує прибуток, тому й за використання доріг він повинен платити", - заявив Новак.

За його словами, депутати практично погодилися ввести оплату за транзит вантажного транспорту.

Новини за темою: Новопризначений в. о. голови "Укравтодору" розповів про свої завдання на найближчі місяці
"Це чудово, але найбільше експлуатують українські дороги саме вітчизняні вантажоперевізники. Буде чесно, якщо українські підприємці будуть платити за використання доріг нарівні з іноземцями. Таке рішення стикається з опором аграрного лобі, але якщо ми хочемо мати країну з нормальною мережею доріг, іншого виходу немає", - констатував Новак.

Як повідомлялося, в Україні 97% доріг у поганому стані, більш ніж половина мостів перебувають в аварійному стані.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: