Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики передали тіла трьох українських бійців - штаб

У штабі АТО підтверджують інформацію терористичного угруповання "ДНР" про передачу тіл трьох військовослужбовців ЗСУ. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО на сторінці у Facebook.

Бойовики передали тіла трьох українських бійців - штаб


Вказується, що наразі тіла загиблих військових транспортують у місто Дніпро, де будуть проводити упізнання тіл та судово-медичну експертизу.

"Найближчим часом відбудеться процес опізнання тіл, а також судово-медична експертиза, що встановить причину смерті та обставини, за яких загинули українські військовослужбовці", - сказано у повідомленні.

Завершилася операція з повернення тіл трьох українських військовослужбовців

Сьогодні у Донецьку представникам гуманітар...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 13 января 2017 г.


Як відомо, на сайті бойовиків у п'ятницю з'явилося повідомленні, що вони мають намір передати українській стороні тіла трьох військових, які вважалися зниклими безвісти.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: