Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вкрадений у Мукачеві мобільний телефон повернули власнику

Працівники кримінальної поліції Мукачева встановили особу та затримали крадія мобільного телефону. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження

Вкрадений у Мукачеві мобільний телефон  повернули власнику


Ще наприкінці листопада минулого року в жителя Мукачева на вулиці викрали мобільний телефон.

У поліцію про крадіжку чоловік повідомив лише 6 січня цього року. Проте працівники кримінальної поліції Мукачева провели оперативно-розшукові дії і відшукали зловмисника.

Як з’ясувалося, телефон викрав раніше судимий за крадіжку 29-річний місцевий мешканець. Крадений мобільний зловмисник здав у ломбард, виручивши за нього близько трьох сотень гривень.

Сьогодні, 13 січня, правоохоронці повернули телефон справжньому власнику. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: