Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородець викрав з місцевого супермаркета алкоголь вартістю 700 гривень

Ужгородець викрав з місцевого супермаркета алкоголь вартістю 700 гривень
Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу поліції розшукали чоловіка, який викрав з супермаркету алкоголю на 700 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На службу «102» звернувся охоронець одного із ужгородських супермаркетів та повідомив, що з торгового залу невідомі винесли алкоголь не розрахувавшись за нього. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що викрадено було пляшку лікеру та бурбону, вартістю майже 700 гривень.

Співробітники кримінальної поліції Ужгородського відділу поліції розшукали 33-річного ужгородця, який обгрунтовано підозрюється у скоєнні цього злочину. Він уже притягувався до відповідальності за майнові злочини.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Незакнне заволодіння майном карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: