Вхiд на сайт
Авторизацiя

У п'ятницю 13-го притягуємо гроші та успішну кар'єру: поради астролога

У п'ятницю 13-го притягуємо гроші та успішну кар'єру: поради астрологаУкраїнців не можна назвати надто забобонними, але як тільки наближається п'ятниця 13-е, все відразу згадують погані прикмети: чорних котів, віник на перехресті, жінку з порожнім відром і взагалі мріють залишитися в цей день будинки "від гріха подалі". У багатьох П'ятниця, 13 і зовсім асоціюється лише з фільмом жахів, де маніяк у хокейній масці і з бензопилою в руках ганяється за людьми.

Одним з пояснень такої уваги до "п'ятниці 13" є легенда про тамплієрів. Нібито в 1307 році, в п'ятницю 13 числа, король Франції Філіп заарештував верховне керівництво ордена, а сам орден розпустив. Членів ордена стратили, звинувативши в єресі. Останнім, за тією ж легендою, був відданий вогню останній магістр ордена, який прокляв всю династію короля.

Але астрологи заспокоюють, мовляв, не такий страшний цей день, як його "малюють".

- З точки зору астрології, п'ятниця не несе в собі ніякої загрози. Цим днем ​​тижня управляє Венера, яка є покровителькою любові, краси і відпочинку, - каже астролог Емма Литвинова. - До того, ж п'ятниця - останній день робочого тижня, попереду вихідні, а значить, Венера буде впливати на людей в правильному напрямку. Тим самим, п'ятниця 13 - це день для відпочинку, спілкування з друзями і сім'єю.

Саме число 13 управляється планетою Меркурій і є числом сузір'я Близнюки. Таке поєднання цілком необразливо. Меркурій дає спілкування, контакти, взаємодія з людьми.

"Чортова дюжина" також означає зміни, хоча часто і через катастрофи. Це число має досить енергії, і, якщо її правильно використовувати, то можна отримати дуже хороші результати. Наприклад, в п'ятницю 13-го можна провести простий і ефективний ритуал для залучення грошей. Встаньте перед дзеркалом і, дивлячись собі в очі, розчісуйте волосся не менше трьох хвилин. Паралельно уявляйте, що на вас зверху падає грошовий дощ. Чоловіки можуть розчесати вуса і бороду.

А ось в нумерології "магічне число" несе інформаційне навантаження звичайної четвірки (1 + 3). Цифра ця означає міцність і стійкість. У нас 4 пори року, 4 основних стихії, 4 сторони світу. Крім того, тандем цифр 1 і 3 пророкує успіх у кар'єрі.

- 13 січня 2017 року буде дуже яскравими і динамічними на події, - передрікає Емма Литвинова. - Всі плани, складені в цей день, практично без зусиль будуть втілені в життя, причому в оптимально короткі терміни.

Висновок астролога один: в році є дні набагато небезпечніше, так що забобонними бути не варто. Тим більше що нинішня "П'ятниця 13-е" збіглася зі старим Новим роком.

джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: