Вхiд на сайт
Авторизацiя

Колядують усі: на Рахівщині лунає депутатська коляда (ФОТО)

Колядують усі: на Рахівщині лунає депутатська коляда (ФОТО)


Вчора, 11 січня, на Рахівщині розпочалася цікава різдвяна акція "Депутатська коляда". Захід проходить вже другий рік поспіль - народні обранці одягають автентичний гуцульський одяг та з благодійною метою у супроводі трембіти та баяна колядують у держустановах, на місцевих підприємствах, установах та організаціях:

"Наша коляда об'єднує депутатів навколо приємної та, водночас, важливої місії - прославлення народженого Христа та допомоги ближнім. Минулого року ми збирали кошти для потреб АТО, цьогоріч прийнято рішення приділити увагу важкохворим діткам",
- розповідає заступник голови Рахівської районної ради Іван Копич.

Депутатська коляда розпочалася учора в районному центрі та селі Костилівка і триватиме протягом усього тижня у різних населених пунктах Рахівського району.

Колядують усі: на Рахівщині лунає депутатська коляда (ФОТО)


Як розповідає один з ініціаторів та співорганізатор дійства депутат районної ради Юрій Сас такі заходи сприяють збереженню культурних традицій краю:

"Рахівщина - край традицій, неймовірної краси та багатої історії. У ці святкові дні депутатський корпус вдруге приєднується до прославлення колядою народження Ісуса Христа та яскравими образами пропагує гуцульську культуру, що ми отримали у спадок від наших предків".

Докладно про депутатську коляду читайте у наступних матеріалах Закарпатського кореспонденту.

Колядують усі: на Рахівщині лунає депутатська коляда (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: