Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті в районі полонини Драгобрат шукали заблукалого туриста-киянина

На Закарпатті в районі полонини Драгобрат шукали заблукалого туриста-киянина
Управління ДСНС України у Закарпатській області повідомило про некласові надзвичайні події за минулу добу. Учора, 9 січня, стало відомо про туриста, який заблукав на Рахівщині.

09 січня о 15:15 до Служби порятунку «101» повідомили, що в районі урочища Грегулець полонини Крачуняска Свидовецького хребта в Рахівському районі, катаючись на лижах в умовах поганої видимості втратив орієнтир та заблукав 29-річний киянин.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт до місця на спецавтомоблі було направлено 6 рятувальників Ясінянського гірського пошуково-рятувального відділення.

Працівники ДСНС відшукали чоловіка та о 18:55 доправили його до турбази на полонині Драгобрат, де турист відпочивав. Медичної допомоги людина не потребувала.

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до відпочиваючих з проханням на період погіршення погодних умов утриматися від походів у гори та прислухатися до порад рятувальників. Аби гірська мандрівка не перетворилася на жахіття, перед виходом у гори необхідно обов’язково зареєструватися в найближчому рятувальному підрозділі та отримати консультацію фахівців,


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: