Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Різдво бойовики гатять по всіх напрямках з мінометів і гранатометів

На Різдво бойовики гатять по всіх напрямках з мінометів і гранатометів
Протягом дня суботи в зоні АТО зафіксовано 32 ворожих обстріли, троє українських військових поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у зведенні станом на 18.00.

На Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії окупанти вели вогонь по Водяному, а з мінометів – по Павлополю та Талаківці. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – по Павлополю, Мар’їнці, Гнутовому, Старогнатівці, Водяному, Талаківці, Широкиному.

На Луганському – з мінометів різних калібрів – по Троїцькому. З гранатометів та стрілецької зброї по Новоолександрівці та Новозванівці.

На Донецькому напрямку – з 82 міліметрових мінометів та озброєння БМП окупанти обстрілювали Троїцьке. А з гранатометів та стрілецької зброї – Піски, Авдіївку та Луганське.

В районі Авдіївки відбулося бойове зіткнення. Напад відбито, бойовики відступили.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: