Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погода на Різдво: українцям обіцяють нічні морози до -26

Різке зниження температури прогнозують на заході, півночі та в центрі України

Погода на Різдво: українцям обіцяють нічні морози до -26


За прогнозами Укргідрометцентру, 6-7 січня в зв'язку з вторгненням арктичного повітря в Україні очікується різке зниження температури.

У Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській Чернівецькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській областях синоптики обіцяють нічні морози до -13..- 19°, а місцями – до 20 -26° морозу. Вдень у цих регіонах температура повітря -11 ... -17°.

Погода на Різдво: українцям обіцяють нічні морози до -26

У Донецькій, Луганській, Запорізькій, Херсонській області вночі та вдень до 7-13° морозу, а в Криму та Приазов'ї до 0-6° морозу.

У Луганській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській, Одеській областях та в Криму очікується часом сніг (в Криму та Приазов'ї з дощем), місцями сильні снігопади, хуртовини, посилення вітру 15-22 м/с.

За даними Укргідрометцентру, 8-9 січня в Україні збережеться холодна погода, проте на півдні і сході кількість опадів зменшується і поступово припиняється.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: