Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці розшукали чоловіка, який півтора року переховувався від поліції

Закарпатські правоохоронці розшукали чоловіка, який півтора року переховувався від поліціїУ с. В. Лучки 29-річний чоловік разом з товаришем пограбували 79-річну місцеву мешканку. Його спільника правоохоронці затримали одразу, а він втік і переховувався від слідства півтора року. Днями поліція затримала молодика. Тепер за скоєне він таки понесе кримінальну відповідальність

В ході розслідування кримінального провадження за ознаками вчинення відкритого викрадення чужого майна було встановлено, що двоє чоловіків увірвались до помешкання 79-річноі мешканки села Великі Лучки та викрали від старенької гроші, велосипед та речі домашнього вжитку. Провівши ряд оперативно- розшукових заходів особи грабіжників були встановлені, одного з них було затримано та притягнуто до кримінальної відповідальності, а його спільнику вдалося втекти.

Днями в ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання районного центру, співробітники кримінальної поліції затримали іншого учасника грабежу 29-річного жителя с. В. Лучки. Чоловік майже півтора року переховувався від слідства.

За даним фактом триває досудове розслідування за вчинення правопорушення передбаченого ч. 3 статті 186 Кримінального кодексу Украіни. Наразі вирішується питання щодо обрання відносно чоловіка міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: