Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті діють три десятки пунктів обігріву

Чергове засідання оперативного штабу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Закарпатської області відбулося сьогодні, 5 січня, під головуванням в.о. голови облдержадміністрації Олександра Петіка.

На Закарпатті діють три десятки пунктів обігріву


Як повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Михайло Попович, відновлено рух великовагового транспорту на Абранському, Латірському, Яблунецькому, Торунському, Ужоцькому перевалах, а також на трасах міжнародного і державного значення.

Разом з тим, тривають роботи по розчистці автодороги у с.Вільшани Хустського району, рух транспорту на якій було заблоковано у зв’язку зі сходженням снігової лавини.

В.о. голови облдержадміністрації Олександр Петік доручив керівництву Служби автомобільних доріг у Закарпатській області забезпечити достатню кількість посипкових матеріалів, постійну готовність снігоприбиральної техніки для оперативного та своєчасного очищення автошляхів області.

Під час засідання регіональної комісії було наголошено на забезпеченні належного функціонування пунктів обігріву для надання допомоги людям у період значного пониження температури повітря.

На сьогодні на території області діють 28 стаціонарних та 2 мобільні пункти обігріву, інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

На Закарпатті діють три десятки пунктів обігріву



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: