Вхiд на сайт
Авторизацiя

Найменше захворілих на грип та ГРІ фіксують на Рахівщині та Тячівщині

За один день у заклади охорони здоров'я звернулось понад 1700 осіб. Станом на 4 січня не працюють 297 навчальних закладів Закарпаття.

Найменше захворілих на грип та ГРІ фіксують на Рахівщині та Тячівщині


За 03.01.2017 року (за день) в заклади охорони здоров'я області звернулись 1729 осіб (137,3 на 100 тис. нас.), в т.ч. 934 дитини – 54%. Госпіталізовано 71 особу (4,1% від захворілих), з них 39 дітей до 17 років (55%). Зареєстровано 1 випадок грипу серед дорослих осіб (м.Ужгород).

Станом на 04.01.2017р. призупинено навчальний процес у 297 навчальних закладів області із загальною кількістю – 51 865 дітей.

Позитивний приріст захворюваності у порівнянні з попереднім днем відмічається на 11 адмінтериторіях (в м.Ужгород, Ужгородський, В.Березнянському, Виноградівському, Свалявському, Воловецькому, Мукачівському, Берегівському, Хустському, Міжгірському, та Рахівському районах)

Найвищий показник захворюваності на грип та ГРВІ за 3 січня 2017р. відмічається серед населення Виноградівського, Міжгірського, Берегівського Ужгородського районів та м.Ужгород.

Найменше захворілих реєструється в Рахівському і Тячівському районах.

Комплекс протиепідемічних та профілактичних заходів триває, повідомляє прес-центр ОЦЗ в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: