Вхiд на сайт
Авторизацiя

Викрав сани і електрообігрівач: в Ужгороді затримали "домушника"

Викрав сани і електрообігрівач: в Ужгороді затримали "домушника"
38-річний ужгородець заліз у чужий будинок, звідки викрав дитячі санки, електрообігрівач і посуд. Крадія затримали «за гарячими слідами», розпочато слідство. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Пізно ввечері 4 січня в поліцію звернувся житель м.Ужгорода, який повідомив, що обікрали його сусідку. На місце події, на вул.Дендеші, прибула слідчо-оперативна група.

Як повідомила потерпіла, коли вона прийшла ввечері додому, то виявила сліди непроханих гостей. Злодій проник на подвір’я, далі через вікно в сам будинок, звідки викрав дитячі санки, електричний обігрівач і посуд.

Крадія затримали «за гарячими слідами» патрульні поліцейські. Як з’ясувалося, в чужий будинок заліз 38-річний ужгородець з вул.Тельмана. У скоєнні крадіжки зловмисник зізнався, крадені речі вилучено й буде повернуто власниці.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Крадію загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: