Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рятувальники оприлюднили оперативну інформацію щодо ліквідації наслідків негоди на Закарпатті

Рятувальники оприлюднили оперативну інформацію щодо ліквідації наслідків негоди на Закарпатті
4 січня через погіршення погодних умов (інтенсивні опади у вигляді снігу) на території Закарпатської області ускладнено рух транспорту на автошляхах державного значення, зокрема: М06 Київ – Чоп, Н13 Львів – Самбір – Ужгород, Н09 Мукачево – Рогатин – Львів, Р21 Долина-Хуст.

Станом на 08:00 05 січня на перевалах Закарпатської області рух великовагового транспорту залишається обмежений. Транспорт, який рухається у зазначених напрямках, направляється до місць тимчасового відстою транзитного транспорту. Рух легкових автомобілів забезпечено.

Станом на 08:00 рятувальники вже відбуксирували 87 автомобілів, які застрягли на засніжених трасах Закарпатської області. На даний час робота по буксируванню транспортних засобів триває. Оперативна інформація уточняється. Для буксирування від У ДСНС залучено 15 одиниць техніки та 50 рятувальників.

Електропостачання у всіх населених пунктах забезпечено.

Наслідки сходження лавин на проїжджу частину автодороги місцевого значення між населеними пунктами Широкий Луг - Нересниця, Тячівського району та на автодорогу місцевого значення між населеними пунктами с.Красна та смт Усть-Чорна в ур.Печейда Тячівського району ліквідовані.
Над ліквідацією наслідків сходження лавини на автодорогу місцевого значення Колочава-Хуст між населеними пунктами с. Вільшани, Хустського району та с. Мерешор Міжгірського району працюють рятувальники державного пожежно-рятувального поста с. Колочава та 2 одиниці снігоочисної техніки Міжгірського та Хустського райавтодору.

Внаслідок сходження цієї лавини було заблоковано 6 автомобілів, в яких знаходилося 11 чоловік, які покинули автомобілі самостійно. Жертв та травмованих внаслідок події немає. На даний час всі 11 чоловік тимчасово поселені до Вільшанського будинку-інтернату для дітей інвалідів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: