Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна буде виробляти американський автомат М-16

"Укроборонпром" буде виробляти американську автоматичну гвинтівку М-16.

Україна буде виробляти американський автомат М-16


Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник генерального директора по авіабудуванню і виробництва ГК Укроборонпром Володимир Коробов.

"У нас є проект, в якому ми вже досить "глибоко" - це виробництво гвинтівок М-16 на території України", - зазначив Коробов.

"Ми починаємо цей проект, і ми його будемо реалізовувати. Сподіваюся, що скоро перейдемо до практичної реалізації. На сьогодні ми підписуємо всі необхідні для цього документи", - сказав він, зазначивши, що запуск цього проекту в подальшому дасть можливість переходу української армії і промисловості на стандарти НАТО.

У свою чергу голова ЦК Укроборонсервіс Сергій Микитюк додав, що гвинтівка М-16 перебуває на озброєнні в 40 країнах світу.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
rima 3 січня 2017 17:56
Не нравится 0 Нравится
Это не американская винтовка. Подделка.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: