Вхiд на сайт
Авторизацiя

Напередодні Нового року в Ужгороді патрульні виявили незаконну торгівлю піротехнічними засобами

Напередодні Нового року в Ужгороді патрульні виявили незаконну торгівлю піротехнічними засобамиЗ 31 грудня до 1 січня патрульні Ужгорода та Мукачева працювали в посиленому режимі та відреагували на 159 викликів, які надійшли на лінію 102.

В обласному центрі Закарпаття патрульні виявили незаконну торгівлю піротехнічними засобами. За всіма фактами склали відповідні матеріали.

Також зафіксували 7 ДТП (одна з яких з потерпілими). Також патрульні винесли 21 постанову та склали 13 протоколів, з яких 4 на водіїв за керування у нетверезому стані.

Патрульні звернулися до закарпатців з проханням поважати один одного та не порушувати громадський порядок, а також про будь-які правопорушення повідомляти на лінію 102. "Святкуйте відповідально!", - йдеться в повідомленні.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: