Вхiд на сайт
Авторизацiя

EX.ua відновлює роботу

Відомий український сервіс обміну файлами EX.ua з’явився на новому домені FEX.net. Про це повідомляється на сторінці веб-порталу.

EX.ua відновлює роботу


"Повідомляємо, що сервіс ЕХ-файли перезапущений на домені FEX.net (File EXchange Network).

Відзначається, що власники поштових скриньок EX.UA отримають додаткове розширення на домені c тим же логіном і паролем доступу.

Розробники сервісу повідомили, що в наразі користувачі мають можливість анонімно обмінюватися файлами будь-якого формату і розміру. Надалі функціонал порталу буде розширюватися.

Нагадаємо, 15 листопада кіберполіція вилучила обладнання, а також провела обшуки в офісних приміщеннях і дата-центрах одного з найвідвідуваніших українських ресурсів FS.to. А наступного дня припинив роботу інший популярний український сайт – EX.ua.

Вже 17 листопада популярний трекер Torrents.Net.UA оголосив, що сайт не працює та протягом певного часу не відновлюватиме своєї роботи.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: