Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Ужгородщині поліція спіймала викрадачів електрокабелю

На Ужгородщині поліція спіймала викрадачів електрокабелюВ смт.Середнє на Ужгородщині троє жителів обласного центру, серед яких і двоє неповнолітніх братів, намагались викрасти мідний кабель з вишки мобільного зв’язку. Викрадачів затримали правоохоронці, розпочато слідство

Сьогодні вночі на тел.102 поліції надійшло повідомлення від працівника одного з операторів мобільного зв’язку про те, що в смт.Середнє Ужгородського району невідомі особи намагаються викрасти з їх вишки мідний кабель.

Зловмисників затримали на автодорозі Київ-Чоп біля Середнього патрульні поліцейські спільно з працівниками кримінальної поліції Ужгородського району. Крадіями кабелю виявилися троє жителів м.Ужгорода віком 15, 16 і 47 років (хлопці – рідні брати). Біля них у канаві поліцейські виявили два мішки з відрізками телефонного кабелю.

Затриманих доставили в районний відділ поліції. На них очікує кримінальна відповідальність за скоєння крадіжки. Обставини справи з’ясовують слідчі.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: