Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві неповнолітній розбив скло і вкрав з автомобіля барсетку

Співробітники кримінальної поліції Мукачева затримали підлітка, який, розбивши скло на автомобілі, викрав барсетку. За даним фактом розпочато розслідування

У Мукачеві неповнолітній розбив скло і вкрав з автомобіля барсетку


Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

До поліціі Мукачева звернувся місцевий мешканець і повідомив про крадіжку з автомобіля. Заявник розповів, що хтось розбив скло на його автомобілі й викрав барсетку з документами.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, співробітники кримінальної поліції встановили, що крадіжку скоів 17-річний мукачівець. Хлопчина зізнався у скоєному і пояснив, що на крадіжку наважився через брак коштів.

Речовий доказ вилучено. Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до трьох років.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: