Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті зафіксований вірус африканської чуми свиней: усі подробиці (ВІДЕО)

На Закарпатті зафіксований вірус африканської чуми свиней: усі подробиці (ВІДЕО)


Вірус африканської чуми свиней зафіксований на Виноградівщині. Це перший випадок спалаху інфекції за всю історію Закарпаття. За 4 кілометри від Виноградова в одному з готельно-розважальних комплексів загинуло три дикі свині.

Після розтину тварин фахівці підтвердили наявність ДНК вірусу африканської чуми. Загроза розповсюдження інфекції ліквідована. Однак, впродовж 40 днів ветеринари спостерігатимуть за свинями у господарствах, що розташовані у 20 кілометровій зоні навколо неблагополучного пункту. Аби убезпечити свиней від ураження інфекцією, господарям радять дотримуватися простих правил: не підпускати до худоби сторонніх осіб, поратися на господарстві тільки в змінному одязі та не використовувати для годівлі свиней продукцію яка містить тваринний білок. Фахівці наголошують - цей вірус небезпечний тільки для свиней, оскільки призводить до їхньої загибелі. Для інших свійських тварин та людини африканська чума свиней не несе загрози.

Подробиці у сюжеті ТРК "ТИСА":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: