Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні очікується похолодання: на Закарпатті – мінлива хмарність, туман та ожеледь

В Україні очікується похолодання: на Закарпатті – мінлива хмарність, туман та ожеледь
У четвер, 29 грудня, в Україні буде переважати волога та похмура погода. У всіх областях, крім східних, очікуються опади у вигляді снігу та дощу. Про це повідомляє Укргідрометцентр

У центральних та західних областях: хмарно, місцями можливий мокрий сніг.

Температура повітря вночі -1...0 С, вдень +1...+3 С. На півночі: хмарно, мокрий сніг. Температура повітря вночі -1...0 С, протягом дня +1...+2 С. У східних та південних областях переважно без опадів.

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології,на території області 29 грудня очікується: мінлива хмарність, у горах місцями сніг. Вночі на високогір'ї подекуди туман. На дорогах більшої частини території області ожеледиця. Вітер північний 7-12, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 4-9°, у горах місцями 11-13° морозу, вдень 4° морозу -1° тепла, у горах подекуди 6-9° морозу.

По м. Ужгород: мінлива хмарність, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° морозу.

Температура повітря на перевалах: Латірському (-2°), Абранському (-1°), Яблунецькому (-4°), Ужоцькому (-4°), Торунському (-4°). На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття мокре, місцями сніг, проїзд забезпечений.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: