Вхiд на сайт
Авторизацiя

Через смертельну ДТП 78-річного священика з Виноградова можуть засудити до 10 років

Через смертельну ДТП 78-річного священика з Виноградова можуть засудити до 10 років
Суд вже почав розглядати справу щодо дорожньо-транспортної пригоди на Виноградівщині, у якій загинули три жінки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

78-річному священнослужителю з Виноградова, з вини якого в жовтні загинули 3 жінки, загрожує до 10 років позбавлення волі

Пізно ввечері 20 жовтня ц.р. в с.Підвиноградів Виноградівського району сталася трагедія. Близько 23-ї години автомобіль «Ауді», що рухався в бік м.Виноградова, смертельно травмував трьох місцевих жінок віком 51, 63 і 76 років. Усі три потерпілі були активними прихожанками місцевої церкви й саме поверталися додому з вечірнього Богослужіння (читали в селі Псалтир за померлим).

Від отриманих внаслідок ДТП травм вони померли на місці пригоди.

За кермом автомобіля «Ауді», який смертельно травмував літніх жінок, перебував 78-річний священнослужитель із Виноградова. Він повертався додому в м.Виноградово із м.Берегова.

За фактом виноградівської трагедії поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Водія було затримано в порядку ст.208 КПК, а далі взято під варту рішенням Ужгородського міськрайонного суду й поміщено в СІЗО.

Справу розслідувало слідче управління ГУНП в Закарпатській області. Зараз кримінальне провадження направлено до суду, який і визначатиме долю водія, з вини якого загинули три жінки. А загрожує йому до 10 років позбавлення волі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: