Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті оголошено штормове попередження: які небезпеки чекають на дорогах

На Закарпатті оголошено штормове попередження: які небезпеки чекають на дорогах


Унаслідок зміни погодних умов протягом 28-29 грудня на дорогах Закарпаття зберігається підвищений рівень небезпеки. Про це нагадують в У ДСНС України в Закарпатській області.

За інформацією рятувальників в області оголошено штормове попередження: протягом доби на дорогах більшої частини території Закарпатської області та по м. Ужгород збережеться ожеледиця. Місцями очікуються тумани з видимістю 200-500 м, ожеледь.

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 28 грудня очікується: хмарна погода, часом сніг, вночі та вранці у горах місцями сильний сніг, хуртовини. На дорогах ожеледиця. Місцями: туман, ожеледь, налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 4° морозу - 1° тепла, у горах місцями вночі 6-10°, вдень 5-8° морозу.

По м. Ужгород: хмарно, часом слабкий сніг, мокрий сніг. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-1° морозу, вдень 0-1° тепла.

Температура повітря на перевалах: Латірському (-3°), Абранському (-2°), Яблунецькому (-2°), Ужоцькому (-1°), Торунському (-4°). На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття мокре, місцями сніг, проїзд забезпечений.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: