Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники вже втретє затримали наполегливого порушника держкордону (ФОТО)

Прикордонники Чопського загону біля українсько-словацького кордону виявили порушника з Ірану. Як виявилось, це не перша спроба чоловіка перетнути держкордон.

Закарпатські прикордонники вже втретє затримали наполегливого порушника держкордону (ФОТО)


Учора прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону неподалік від українсько-словацького кордону затримали порушника за спробу незаконного перетину державного кордону. Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Про те, що неподалік від держрубежу, в районі ужгородського аеропорту, з’явився чужинець, правоохоронцям повідомили місцеві жителі. З метою перевірки отриманої інформації прикордонники відразу розпочали пошукові заходи. Невдовзі, на відстані близько 1000 м від лінії кордону, незнайомця було затримано. Чоловік документів при собі не мав, однак назвався громадянином Ірану 1959 року народження. Від будь-яких інших пояснень він відмовився. Крім того, пізніше, в ході перевірки було з’ясовано, що на Закарпатті цього громадянина прикордонники затримують вже втретє.

З метою встановлення обставин правопорушення громадянина доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Наразі тривають перевірочні заходи.

Закарпатські прикордонники вже втретє затримали наполегливого порушника держкордону (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: