Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: 37 обстрілів, бойовики били з танків та БМП

Доба в АТО: 37 обстрілів, бойовики били з танків та БМП
За минулу добу бойовики в зоні проведення АТО 37 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook. На Маріупольському напрямку по Широкиному тричі вогонь вели танки.

Також бойовики били з 122-міліметрової артилерії і озброєння БМП. З мінометів різних калібрів сепаратисти вели вогонь по Талаківці і Широкиному. З гранатометів і великокаліберних кулеметів - по Широкиному, Мар'їнці, Павлопілю і Водяному.

"З метою збереження життя особового складу українські військові змушені були один раз відкрити вогонь в районі Широкиного", - відзначили в штабі.

На Донецькому напрямку з мінометів бойовики вели вогонь по Луганському. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - по Авдіївці, Опитному, Південному, Зайцевому і Луганському.

На Луганському напрямку з гранатометів була обстріляна Станиця Луганська.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: