Вхiд на сайт
Авторизацiя

Новорічна казка від "Укрзалізниці": на свята пасажирам даватимуть безкоштовні сніданки

Новорічна казка від "Укрзалізниці": на свята пасажирам даватимуть безкоштовні сніданки
Для пасажирів, які вирушить у подорож 31 грудня, залізничники підготували солодкі подарунки. Із 23 грудня 2016 року пасажирам СВ вагонів у внутрішньодержавному сполученні безкоштовно надають питну воду без газу в півлітрових пляшках. А пасажири деяких міжнародних маршрутів отримуватимуть безкоштовний сніданок.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Зокрема, кожен пасажир ПАТ "Укрзалізниця", який подорожуватиме за маршрутами Київ–Прага, Київ–Братислава, Київ–Будапешт і Львів–Будапешт, отримає безкоштовний сніданок: чай або каву на вибір, із печивом чи вафлями.

Вода, яку залізничники видають пасажирам, – власного виробництва філій ПАТ "Укрзалізниця" та має державний сертифікат відповідності, виданий Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.

Крім того, у період свят ПАТ "Укрзалізниця" вітатиме пасажирів по гучномовному зв'язку на вокзалах, а в залах очікування транслюватимуться новорічні програми. Для мандрівників, які вирушить у подорож 31 грудня, залізничники приготували солодкі подарунки.

"Залізничники подбали про гарний настрій пасажирів і святкову атмосферу на вокзалах: фасади будинків, зали очікування, сервіс-центри та зали підвищеної комфортності вже прикрашені гірляндами та ілюмінацією. На вокзалах і площах височіють гарно вбрані новорічні ялинки", – йдеться в повідомленні.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: