Вхiд на сайт
Авторизацiя

Отримають всі: Розенко назвав рекордну суму, виділену на субсидії в 2017 році

Українська влада продовжує соціальні програми, які розпочаті в попередніх роках: у 2017 році на програму системи субсидій закладено 73 млрд гривень, так що всі, хто потребує допомоги під час оплати комунальних послуг, її отримає.

Отримають всі: Розенко назвав рекордну суму, виділену на субсидії в 2017 році


Про це в блозі на "Обозревателе" заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

"Понад 73 мільярди гривень буде витрачено на програму системи субсидій - ми забезпечимо субсидіями всіх, хто їх потребує. Більш того, я переконаний, що наступного року ціни на житлово-комунальні послуги не зростатимуть, оскільки не передбачено зростання цін на газ" , - зазначив він.

Розенко також наголосив, що всі об'єктивно негативні процеси за останні два роки подолані і таким чином є можливість стабілізувати всю ситуацію.

"Той соціальний пакет, який ми заклали цього року, - мінімальний. За якісних змін і позитивної динаміки ми будемо його розширювати", - запевнив віце-прем'єр.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: