Вхiд на сайт
Авторизацiя

24 роки на ринку банківських послуг: закарпатський банк святкує День народження

24 роки на ринку банківських послуг: закарпатський банк святкує День народження

Цими днями єдиний закарпатський банк відзначає 24-ту річницю з дня створення. На сьогодні ПАТ «КОМІНВЕСТБАНК» вже перейшов межі області – відділення установи вже діють у містах Київ, Львів, Одеса, Дніпро. Втім основна частка банку залишається у рідному Закарпатті: тут діють 43 відділення у яких працює близько 400 спеціалістів та облаштовано 35 банкоматів, які зручно «покривають» територію області.

Банк має широкий досвід обслуговування комплексних програм, проектів та контрактів для замовників з багаторівневою організацією. На обслуговуванні по зарплатним проектам в банку перебуває понад 450 державних підприємств, установ та організацій, понад 23 000 бюджетників, близько 22 400 пенсіонерів та одержувачів соціальної допомоги нашої області отримали платіжні картки та відкрили поточні рахунки в банку для отримання зарплат та соціальних виплат.

Цьогоріч ПАТ «КОМІНВЕСТБАНК» визнано регіональним лідером Закарпаття по розміру активів (за версією журналу «Бізнес» (№44 від 31.10.2016), які на сьогодні складають 30,1% від активів усіх банківських установ області.

Важливим напрямком роботи банку залишається впровадження соціальних проектів на території рідного Закарпаття. Серед пріоритетів - співпраця з Ужгородським національним університетом, допомога закладам соціального спрямування та підтримка спортсменів.

У ці святкові дні хочеться подякувати усім і кожному за вагомий вклад у нашу спільну справу та побажати здійснення усіх планів та задумів, добробуту і розвитку нам та нашому Закарпаттю!


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: