Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні знизять тарифи на воду

Рішення НКРЕКП про зниження оптово-відпускної ціни на електроенергію в 2017 році на 15,2% дає шанс місцевим органам влади в Україні знизити тарифи на водопостачання та водовідведення на 10-12%.

В Україні знизять тарифи на воду


Про це заявив міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик.

“Валовий дохід енергоринку України становить 150 млрд гривень. 15% становить 22,5 млрд гривень. Це 22,5 млрд грн, які ми не витягли з кишені наших промисловців, наших споживачів електроенергії в Україні”, — зазначив він.

Насалик підкреслив, що в структурі тарифу на водопостачання електроенергія займає від 30 до 70%, а на водовідведення — від 30 до 80%.

“Зараз ми дали місцевій владі можливість знизити тарифи на постачання води і водовідведення як мінімум на 10-12%”, — підкреслив глава Міненерговугілля.

Як повідомлялося, екс-член НКРЕКП Андрій Герус заявив, що, незважаючи на те, що регулятор схвалив зниження оптово-відпускної ціни на електроенергію, в 2017 році для споживачів в 11 областях України тарифи на світло можуть зрости.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: