Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вкрали і продали: у Мукачеві полісмени спіймали двох грабіжників (ФОТО)

Двоє зловмисників відібрали від мукачівця велосипед і продали його за 200 гривень. Поліція затримала грабіжників, речовий доказ - велосипед вилучено й буде повернуто власнику

Вкрали і продали: у Мукачеві полісмени спіймали двох грабіжників (ФОТО)


Як повідомили у поліції області, до Мукачівського відділу поліції звернувся місцевий мешканець і повідомив про пограбування. Потерпілий розповів, що неподалік залізничного вокзалу двоє невідомих хлопців штовхнули його, відібрали велосипед та втекли.

В ході оперативно-розшукових заходів, маючи прикмети нападників, працівники кримінальної поліції Мукачева затримали їх. Грабіжниками виявилися двоє мукачівців віком 21 та 23 роки. Молодики пояснили, що їм потрібні були гроші, тому й наважилися на пограбунок. Крадений велосипед вони продали якійсь жінці за 200 гривень.

Правоохоронці знайшли крадений і проданий велосипед. Після проведення товарознавчої експертизи його повернуть власнику.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж, вчинений групою осіб). Слідство у даній справі триває.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: