Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді розглянули складені за адмінпорушення протоколи

28 протоколів, складених за адміністративні правопорушення розглянули напередодні члени адмінкомісії Ужгородської міської ради. Про це повідомляє прес-служба мерії.

В Ужгороді розглянули складені за адмінпорушення протоколи


Більшість протоколів були про неналежне прибирання прилеглих територій. На тих, хто визнав та усунув порушення правил благоустрою, штрафні санкції не накладали, обмежилися попередженням.

Чимало було протоколів і про незаконну рекламу – вивіски, штендери, заклеювання вітрин більше на 30 %, розклеювання реклами.

Багато штрафів наклали за куріння у громадських місцях.

Розглянули і випадок, документи щодо якого надіслали з Полтави – ужгородець без дозволу торгував із лотка. За це адмінкомісія міськради зобов’язала порушника сплатити штраф.

Кілька питань, розглянутих комісією, стосувалися розкидання сміття, паркування авто на зеленій зоні, розриття без погодження органом місцевого самоврядування.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: