Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті з пострілами затримували нелегалів із Африки (ФОТО)

Чоловіка і жінку виявили прикордонники під час патрулювання. Аби зупинити порушника, довелось здійснити попереджувальний постріл.

На Закарпатті з пострілами затримували нелегалів із Африки (ФОТО)


Вночі на Закарпатті співробітники Мукачівського загону затримали двох нелегальних мігрантів із Африки. Про це повідомляє прес-служба Державної прикорднної служби України.

Під час патрулювання прикордонники відділу «Лужанка» помітили невідому особу. Вона саме намагалася подолати загороджувальний паркан. Аби зупинити правопорушника, прикордонники здійснили попереджувальний постріл вгору та затримали його.

Крім того, в ході подальших пошукових заходів неподалік місця затримання порушника охоронці кордону виявили та затримали жінку.

Затримані документів при собі не мали. Чоловік повідомив що є громадянином Малі, а жінка - громадянкою Сомалі. Також мандрівники розповіли, що метою їхньої подорожі було покращення умов свого життя в одній з країн Європейського Союзу.

Наразі затриманих доставлено до відділу прикордонної служби. Оцінку діям правопорушників визначатиме суд.

На Закарпатті з пострілами затримували нелегалів із Африки (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: