Вхiд на сайт
Авторизацiя

СДЮСШОР: Попереду довга зимова перерва

СДЮСШОР: Попереду довга зимова перерваЦим матеріалом ми підбиваємо підсумки виступу команд школи СДЮСШОР м. Ужгорода (U-14, U-15, U-16,U-17) у першому колі. Юні ужгородці увійшли до п’ятірки кращих команд «Західної зони», попереду яких футбольні команди ДЮФЛ України зі Львова (дві команди), Володимира-Волинського та Моршина. Позаду них залишились ФК «Львів», «Буковина», СДЮСШ Тернопіль, «Прикарпаття» Івано-Франківськ та ФК «Говерла» Ужгород. Це неабиякий успіх вихованців футбольної школи СДЮСШОР

Вихованці СДЮСШОР 1996 р.н.(В.Пінковський), 1998 р.н. (М.Фанта), в 2012 році вибороли право брати участь у фінальних іграх ДЮФЛ України, де посіли почесні п'яті місця, поступившись дитячим академіям елітних клубів України "Шахтар" Донецьк, "Динамо" Київ, "Металіст" Харків, "Дніпро" Дніпропетровськ. Цей успіх був досягнутий завдяки злагодженій роботі всього колективу СДЮСШОР з футболу (директор В.Дьордь), та за підтримки обласної влади, батьків і меценатів.

СДЮСШОР: Попереду довга зимова перерва


Денис Пахомов, тренер команди U-14:

– До старту першого кола підготувалися нібито дуже добре: провели збори, зіграли навчальні матчі, визначилися з основним складом, але так і не змогли очолити турнірну таблицю, посівши другу сходинку в загальному рейтингу «Західної зони», поступившись львівським «Карпатам». Нам не вистачило одного очка.

Для того, щоб розраховувати на вихід в плей-офф Чемпіонату України, ми маємо підтягнути свої недоліки в ігровому плані, провести селекцію і відповідально поставитись до матчів другого кола. Отож попереду чекає багато роботи і щоденних тренувань.

СДЮСШОР: Попереду довга зимова перерва


В΄ячеслав Пінковський, тренер команди U-15:

– Перед виступом на чемпіонаті України ми поставили для себе завдання – виступити не гірше, ніж в минулому році. У 2013 наша команда зайняла 4 місце у загальному рейтингу. Як для початку, то це досить непоганий результат, однак не найкращий. Загалом, аналізуючи останні ігри першого кола, варто сказати, що стартували не так як хотіли, однак потім хлопці підтягнулися, в кінці вигравши три ігри.

То чому ж так сталося і на яких позиціях плануєте грати у другому колі? Питання непросте, але у футболі є одна аксіома, з якою важко не погодитися – турнірна таблиця ніколи не бреше. Команда досить молода, однак плануємо підготувати всіх гравців, підтягнути техніку, щоб виконати по максимуму завдання - вийти в фінальну частину після зимового міжсезоння. Роботи багато і є над чим працювати. У другому колі плануємо здобути більше очків, однак головне, щоб самі гравці виконували те, що від них вимагає тренер, слухали його. аналізували свої недоліки й прагнули перемагати.

СДЮСШОР: Попереду довга зимова перерва


Микола Фанта, тренер команди U-17:

– Вольове прагнення перемагати в команди є. Однак багато хороших гравців відпустили в інші клуби - Віктор Симчо ("Динамо" Київ), Максим Минайленко, Артур Блох ("Дніпро" Дніпропетровськ). Сьогодні їх не вистачає команді, адже при них команда показувала чіткий і злагоджений рівень футболу і мала великі шанси на перемогу у своїй віковій категорії. Серед вихованців школи взагалі багато перспективних гравців – майстерність в них є, але проблеми зі стабільністю. Вистачає і технічних помилок. Серйозних претензій у мене немає ні до єдиного гравця з команди. А зараз головне, добре тренуватися, в гарному настрої зустріти Новий рік та Різдво та настроїти команду на весняні матчі, щоб з якомога кращими показниками завершити друге коло.

СДЮСШОР: Попереду довга зимова перерва


За останні роки зроблено величезний обсяг роботи в плані відродження юнацького футболу в Закарпатській області. Так завдяки допомозі та активній співпраці з обласною владою, за досить короткий проміжок часу вдалося досягти значного поліпшення матеріально-технічної бази, а саме побудувати та відкрити нові футбольні майданчики зі штучним покриттям у селах та селищах областіі, що відповідають сучасним вимогам та дають змогу проводити якісний навчально-тренувальний процес, завдяки якому найближчим часом можуть з'явитись юні зірочки, які в майбутньому зможуть поповнити кращі клуби Закарпаття та України. Ведеться робота реконструкції стадіонів. Яскравий приклад тому - стадіон "Спартак" який є основною базою дитячо-юнацького футболу.

Однак через брак коштів футбольне поле на стадіоні так і не встигли добудувати. А воно конче необхідне для проведення якісного навчально-тренувального процесу. Але попри все, надіємось, що за підтримки діючої влади розпочата робота буде в найближчий час завершена.

СДЮСШОР: Попереду довга зимова перерва


Хочеться вірити, що вихованці СДЮСШОР приноситимуть тільки найкращі результати. Бажаємо їм перемоги у наступних матчах!

СДЮСШОР: Попереду довга зимова перерва


Турнірні таблиці (лідируюча верхівка) після 15 туру виглядають так:

U-14 (8 клас):

1. «Карпати» Львів – 25 очки
2. СДЮСШОР – 24 очки
3. «УФК-Карпати» Львів – 21
4. СДЮСШОР, Тернопіль – 21
5. «Буковина» Чернівці – 14

U-15 (9 клас):

1. «УФК-Карпати» Львів – 28
2. «Карпати» Львів – 25
3. «ВRW-BIK» Володимир-Волинський – 22
4. ФК «Скала» Моршин – 18
5. СДЮШОР Ужгород – 14

U-16 (10 клас):

1. «УФК-Карпати» Львів – 28
2. «Карпати» Львів – 21
3. ФК «Скала» Моршин – 21
4. ФК «Львів» - 19
5. «ВRW-BIK» Володимир-Волинський – 15
6. «Говерла» Ужгород – 13
7. «Буковина» Чернівці - 8
8. СДЮШОР Ужгород – 7

U-17 (11 клас):

1. УФК Львів – 25
2. ФК «Львів» - 23
3. «ВRW-BIK» Володимир-Волинський – 20
4. «Карпати» Львів – 19
5. ФК «Скала» Моршин – 16
6. СДЮШОР Ужгород – 14
7. «Говерла» Ужгород – 8

СДЮСШОР: Попереду довга зимова перерва




Юлія Давидова, "Закарпатський кореспондент"


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Боксер 9 грудня 2014 21:27
Не нравится 0 Нравится
Умови є,тренери вроді непогані, остається лиш тренуватися і грати. Раніше нічого такого, крім тренерів не було, а результати були набагато кращі. Слабувато пацанчики
Цитировать          1
кльоцка 12 грудня 2014 23:34
Не нравится 0 Нравится
Дайте спартаку гроші на світло - бігати нема де вечером!!!
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: