Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги ужгородців: впродовж тижня у місті можливі відключення електроенергії

Закарпаттяобленерго попереджає про проведення ремонтних робіт, у зв'язку з якими можливо будуть виключати "світло"

До уваги ужгородців: впродовж тижня у місті можливі відключення електроенергії


За даними колл-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго», весь цей тиждень, з 19 по 23 грудня, працівники Ужгородського МРЕМу проводитимуть розвантаження лінії на вулицях Міжгірській, Іршавській, Короленка, Свалявській, Карпатській, Воловецькій, у провулках Виноробів, Хустському. Також протягом цього тижня перепідключатимуть будинкові вводи на вулиці Замковій.

Cьогодні, 19 грудня, на вулицях Гарайди, Закарпатській, Локоти, Годинки, Тобілевича, Комунальників, Погорєлова (частково) працівники МРЕМу обрізатимуть дерева.

Обрізка дерев запланована і на вівторок, 20 грудня, на вулиці Челюскінців (приватний сектор), Міксата, у провулках Весняному, Чопському.

21 грудня ремонтні роботи прводитимуть на вулицях Заньковецької №17,19, 21, 36, 38, Грушевського № 25, І. Ваша, Плеханова. Крім того, у середу, 21 грудня, працівники МРЕМу обрізатимуть дерева на вулицях Ротмана, Задори, Високовольтній.

У четвер, 22 грудня, обрізатимуть дерева на вулицях Щедріна, Озерній, Єньковській, а також проводитимуть монтажні роботи на вулицях Механізаторів, Томчанія, Підгірянки.

Усі роботи проводитимуть з 09.00 до 17.00. Через це можливі відключення електроенергії.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: