Вхiд на сайт
Авторизацiя

В "Укравтодорі" показали нові дорожні знаки (ФОТО)

В "Укравтодорі" показали нові дорожні знаки (ФОТО)


На автодорогах України з'являться нові інформаційно-вказівні знаки. Вони вказуватимуть номер дороги по національній і міжнародній класифікації.

Про це повідомив радник глави "Укравтодору" Олександ Кава у соцмережі Facebook. Зазначається, що знаки міститимуть інформацію не лише про назви міст, але й обов'язково вказуватимуть номер дороги по національній і міжнародній класифікації.

"Номери міжнародних і національних доріг будуть вказуватися білими буквами на червоному тлі, регіональні та територіальні - чорними буквами на жовтому тлі, а обласні та районні - білими буквами на синьому тлі", - йдеться у повідомленні.

Своєю чергою, європейські коридори будуть вказуватися білими буквами на зеленому тлі. Згідно з повідомленням, з'являться стандартизовані піктограми, наприклад, "аеропорт", "залізничний вокзал".

Украинские автомобильные дороги станут удобнее для водителей

Информационно-указательные знаки теперь будут содержать не...

Опубликовано Александром Кавой 18 декабря 2016 г.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: