Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вибори на Закарпатті: над кабінкою для голосування зафіксовано відеокамеру (ФОТО)

Вибори на Закарпатті: над кабінкою для голосування зафіксовано відеокамеру (ФОТО)


Цікаву знахідку виявили спостерігачі, що працювали на дільниці у селі Уклин на Закарпатті.

На виборчій дільниці у селі Уклин Полянської об'єднаної громади спостерігачі зафіксували відеокамеру, розміщену над кабінами для таємного голосування.

Про це йдеться у повідомленні Громадської мережі ОПОРА.

Зазначається, що коли спостерігачі підняли це питання, присутній на дільниці член Свалявської РВК показав екран комп'ютера, на якому було видно відео з камери.

"Тим не менш у спостерігачів ОПОРИ нема підстав вважати, що фізичне розміщення камери є таким, що не порушує таємницю голосування", - йдеться у повідомленні. Зокрема, фактор розміщення камери над кабінкою може провокувати думки у виборців, що за їхнім голосуванням ведеться спостереження.

Згідно з повідомленням, голова ДВК села Уклин зв'язалася з Полянською ТВК, щоб камери терміново перемістили в інше місце.

Нагадаємо, сьогодні, 18 грудня, відбуваються вибори органів місцевої влади в 143 об'єднаних територіальних громадах. Участь в голосуванні беруть жителі 76 сільських, 46 селищних та 21 міських громад в 22 регіонах України, також обирається 1 староста. Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.

Вибори на Закарпатті: над кабінкою для голосування зафіксовано відеокамеру (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: