Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українець намагався хабарем підкупити закарпатського прикордонника (ФОТО)

Українець намагався хабарем підкупити закарпатського прикордонника (ФОТО)Активне проведення заходів щодо протидії корупційній складовій серед прикордонників продовжує приносити позитивні результати. Так, минулої доби в пункті пропуску "Ужгород" прикордонниками Чопського загону було зафіксовано та припинено чергову спробу дачі хабара.
30 – річний житель Львівської області, який слідував на в’їзд до України, прибув в пункт пропуску та до проходження прикордонного контролю без дозволу покинув свій транспортний засіб, чим порушив режим в пункті пропуску. Аби безперешкодно перетнути державний кордон та уникнути адміністративної відповідальності, чоловік запропонував прикордоннику кошти у розмірі 200 гривень.
Від неправомірної вигоди правоохоронець відмовився. З метою прийняття правового рішення, щодо можливих ознак злочину передбаченого ч.1 статтею 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", про даний факт було повідомлено Ужгородський відділ ГУНП у Закарпатській області.
Українець намагався хабарем підкупити закарпатського прикордонника (ФОТО)

Західне регіональне управління
Держприкордонслужби України-Західний кордон


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: