Вхiд на сайт
Авторизацiя

Наступного тижня ще чотири райони Закарпаття отримають шкільні автобуси

За рахунок економії на тендерах область отримала на три автобуси більше, ніж планувалося

Наступного тижня ще чотири райони Закарпаття отримають шкільні автобуси


У понеділок (19.12) нові шкільні автобуси отримають Мукачівський, Виноградівський, Свалявський та Хустський райони Закарпатської області. Два автобуси для шкіл Хустщини закуплені в рамках програми «Шкільний автобус», а ще по одному – для Мукачівщини, Виноградівщини та Свалявщини – вдалося придбати за рахунок зекономлених на тендерах коштів. Ключі від транспортних засобів в урочистій обстановці біля головної ялинки Закарпаття вручить Геннадій Москаль, котрий особисто домагався виділення з Державного бюджету необхідних коштів.

Нагадаємо, що в 2014 році із Закарпаття відправили в зону АТО 20 шкільних автобусів для потреб армії. Жоден із них так і не повернувся назад. У 2016 році за рахунок коштів Державного та місцевих бюджетів (у розрахунку 70% на 30%) в області планувалося купити 24 шкільні автобуси, однак завдяки економії на тендерних процедурах загальна кількість автобусів досягла 27.

Вручення ключів від шкільних автобусів відбудеться в Ужгороді на площі Народній о 13.00.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: