Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті поліцейські взяли хабар: розпочато кримінальне провадження (ВІДЕО)

Сьогодні, слідчим відділом прокуратури Закарпатської області розпочато кримінальне провадження за фактом одержання неправомірної вигоди – ч.1 ст.368 КК України стосовно працівників поліції, яких зафіксовано на відео при одержанні 400 грн від водія.

На Закарпатті поліцейські взяли хабар: розпочато кримінальне провадження (ВІДЕО)


Як повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області, вказана інформація, з відповідним відеороликом, з'явилася на одному з місцевих сайтів.

Попередньо встановлено, що працівники роти поліції особливого призначення ГУНП в Закарпатській області, зупинили автомобіль з іноземною реєстрацією і взяли документи у водія для перевірки. Після чого, на вимогу працівників поліції, водій надав їм незаконну грошову винагороду у сумі 400 грн, за непритягнення до адміністративної відповідальності, відтак отримав назад свої документи.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: