Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпаття отримало останній транш коштів із Державного фонду регіонального розвитку

У четвер, 15 грудня, на Закарпаття надійшов останній транш коштів із Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), що передбачені на 2016 рік, – 33,1 мільйона гривень.

Закарпаття отримало останній транш коштів із Державного фонду регіонального розвитку


Усі кошти спрямовані для оплати за вже виконані роботи на різних об’єктах. Це будівництво автодоріг (у тому числі ділянки міжнародної траси «Дяково – Вилок»), купівля лікарського обладнання, капітальний ремонт водопроводу в Солотвині (Тячівський район), реконструкція та реставрація спортивних об’єктів, лікарень, шкіл, дитсадків тощо.

Нагадаємо, що всього на 2016 рік для Закарпатської області передбачено 110,5 мільйонів гривень із ДФРР. Із них левова часта – 33,1 мільйон гривень – мали надійти в грудні. Тепер питання з фінансуванням об’єктів ДФРР фактично закрите.

За попередньою інформацією, Закарпаття – серед лідерів в Україні за освоєнням коштів Державного фонду регіонального розвитку (остаточні дані з цього приводу будуть відомі в січні 2017 року).

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: