Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порошенко повідомив, коли в Україні будуть збільшені пенсії

В Україні незабаром буде збільшено розмір пенсій. Про це під час робочого візиту до Тернопільської області заявив президент України Петро Порошенко.

Порошенко повідомив, коли в Україні будуть збільшені пенсії


За його словами, це буде зроблено після того, як із зростанням мінімальної зарплати зростуть надходження від податків з доходів фізичних осіб та єдиного соціального внеску, а отже, наповниться пенсійний фонд.

“Тоді ми перейдемо до підвищення пенсій. Впевнений в тому, що в Україні фантастичне майбутнє”, – сказав Порошенко.

На скільки саме планується підняти пенсії, він не уточнив.

Разом з тим президент нагадав, що з 1 січня розмір мінімальної зарплати зростає до 3,2 тис грн.

“З 1 січня більше не буде зарплати в 1,5-16 тис. грн, прийнято рішення підняти зарплату в 2 рази. Це спрямовано на захист людини праці та боротьби з бідністю. Причому це стосується як виробництва, так і бюджетної сфери”, – сказав Порошенко.

“Скасовано 368 актів та постанов, якими регулювалася діяльність бізнесу. Хто повинен контролювати якість? Чесне ім’я українського виробника. Це ефективніше, ніж хабарники в контролюючих службах. Питання дерегуляції та змін податкового адміністрування знімає тиск на підприємців. Створюється електронний кабінет платника податків, а податкові інспекції перетворюються на консультаційні пункти. Нема чого ходити до підприємців. Зміна податкової системи буде одним із стовпів економічної реформи”, – сказав Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні президент заявив, що якщо в 2014 році головним завданням було зупинити ворога, у 2015 році – створити власні Збройні сили, то в 2016 році головним завданням є підняття економіки.

“Замість того, щоб брати кредити, які потрібно повертати, потрібно залучати інвестиції, які створюють нові робочі місця, дають податки, нові технології. Відкриття цього виробництва є запорукою і ознакою успіху України”, – сказав президент.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: