Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку та врятували 99-річну бабусю

14 грудня о 07:15 в оперативно-рятувальну службу Хустського району поступило повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Вакарова, що в с. Іза.

На Закарпатті рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку та врятували 99-річну бабусю


Ознаки горіння помітив місцевий житель, котрий вранці проходив повз житловий будинок. Чоловік не гаючи часу повідомив про все рятувальників.

Для ліквідації пожежі до місця виклику було направлено одне відділення вогнеборців 10-ої державної пожежно-рятувальної частини. На час їхнього прибуття вогонь охопив частину покрівлі помешкання.

Вже на місці з’ясувалося, що всередині може перебувати 99-річна власниця. Рятувальники негайно зайшли в будинок. В одній з кімнат вони виявили жінку та допомогли їй вийти з будинку. Медичної допомоги жінка не потребувала.

Далі приступили до гасіння пожежі. О 07:36 її вдалося локалізувати й о 08:15 ліквідувати повністю.

Завдана матеріальна шкода складає 15 тисяч гривень, адже вогонь знищив покрівлю на площі 2 км.м.

За попередніми даними пожежа могла стати наслідком порушення правил пожежної безпеки підчас експлуатації пічного опалення, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: