Вхiд на сайт
Авторизацiя

Увага! В Ужгороді "працюють" квартирні шахраї

Увага! В Ужгороді "працюють" квартирні шахраїПевно, після першої вдалої вилазки злодієві закортіло спробувати удачу вдруге. Для цього він не став далеко ходити - проникнув у сусіднє помешкання.

Так за одну ніч, чи, точніше, пізній вечір, невідомий спритник похазяйнував, залізши через вікно на першому поверсі, спочатку в оселі 35-річної ужгородки. Тут поцупив вісім тисяч гривень та кілька коштовних ювелірних прикрас, завдавши господині шкоди на загальну суму понад 15 тисяч гривень. Потім подався до сусідів. Правда, цього разу церемонитися не став - зухвало виламав замок і зі спальної кімнати викрав 1700 гривень та все золото. Сума збитків сягнула 30 тисяч гривень. Скоріш за все, спритник «працював» у рукавичках, бо в обох випадках були вилучені сліди матерії. Нахабного нічного крадія розшукують, пишуть "Відомості міліції".


Теги: Ужгород
Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: