Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики за день 27 раз обстріляли позиції ЗСУ в зоні АТО, - штаб

Бойовики за день 27 раз обстріляли позиції ЗСУ в зоні АТО, - штаб
За день, 12 грудня, до 18:00 бойовики 27 разів обстрілювали позиції Збройних сил України (ЗСУ) в зоні проведення антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook.

"Протягом дня бойовики продовжили обстріл наших позицій на всіх напрямках... Загалом, станом на 18 годин відбулося 27 обстрілів", - сказано в ньому.

При цьому уточнюється, що на маріупольському напрямку з 120 - та 82-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Красногорівці, Талаковке, Широкиному. З гранатометів неодноразово - по Мар'їнці. По Павлополю вів вогонь снайпер.

На луганському напрямку з мінометів і гранатометів бойовики обстрілювали Кримське, Новозванівку, Лопаскине, Золоте, Троїцьке.

На донецькому напрямку під вогонь мінометів і гранатометів потрапила Авдіївка.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: